CT5 POWERSPORT EU

Sørg for, at du altid er klar til action med den brugervenlige CT5 POWERSPORT batterioplader. Med dedikerede programmer for bly- og lithium* batterier kan du udnytte batterierne til dit powersport-køretøj bedst muligt, uanset om du bevæger dig på land, vand, sne eller is. *) 12V litium batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Delnummer 40-310

Beskrivelse


Fuldautomatisk opladning af motorcykler, scootere og lignende køretøjer


Dit powersport køretøj har altid behov for at være i topkondition for at levere den bedst mulige ydelse. Powersport køretøjer bliver somme tider opbevaret i lang tid, her sørger CT5 POWERSPORT batteriopladeren for, at dine batterier er opladet til fuld kapacitet og at dit køretøj er klar til at tage afsted, når du er det. CT5 POWERSPORT er specifikt beregnet til at oplade og vedligeholde powersport-batterier ved hjælp af en avanceret teknologi, så du får tre fuldautomatiske opladnings- og vedligeholdelsesprogrammer – Normal: til alle blybatterier, inklusive AGM, Lithium: til alle lithium* batterier og Recond. Du kan tilslutte den direkte til batteriet i ubegrænset tid om nødvendigt, og den vil aldrig hverken over- eller underoplade. Den er let at bruge og fungerer til alle typer 12-volts powersport-batterier. *) 12V lithium batterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Funktioner

  • Praktisk og let at bruge
  • Tester og reparerer batterikapaciteten
  • Udgang: 2,3A maks.
  • Gnistfri
  • Beskyttet mod omvendt polaritet
  • Beskyttet mod kortslutning

Teknisk data


Batterikapacitet
5–25 Ah
Opladningskategori
AC-opladning
Tilbageføringsstrøm*
Under 1.5 Ah/måned
Batterispænding
12 V
Batterikemi
Blybatteri; Lithium-ion
Omgivende temperatur ved drift
-20 °C til +50 °C
Indgangseffekt
220–240 VAC, 50-60 Hz, 0.3 A
Udgangseffekt
14.4/15.8/14.2 V, 2.3 A
Startspænding
2.0 V bly-syre batterityper. 5.0 V LiFePO₄.
Batterityper
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL; LiFePO₄
Beskyttelsesgrad
IP65
Garanti
5 år
*) Tilbageføringsstrøm er den strøm, der tapper batteriet, hvis laderen ikke er tilsluttet lysnettet. CTEK-opladere har en meget lav tilbageføringsstrøm.