MXTS 40 EU

MXTS 40 en batteriopladnings-, vedligeholdelses og supportstation i en enhed, den er et vigtigt udstyr for 12V og 24V bilværksteder og showrooms. Den er brugervenlig og el-sikker med hurtig opladning for alle typer batterier.

Delnummer 56-995

Beskrivelse


12 V- og 24 V-ladestation til værksteder og showrooms


MXTS 40 har både 40A/12V og 20A/24V udgang, den yder valgbare konstante spændingsindstillinger for at undgå ECU skade pga. spændingssvingninger under programmeringen. MXTS 40 har både et 8-trins display for opladningsprocessen og et let forståeligt OLED display, som giver dig klare udlæsninger af nøgleparameter for opladningen, inklusive strøm, spænding og ladede amp. Den har en Recond-funktion til reparation af dybt afladede batterier og en temperatursensor for optimeret opladning uanset vejrforholdene. MXTS 40 er designet til at beskytte bilens elektronik og findes i en robust polycarbonat kasse til hårde omgivelser. Den kan bruges sammen med den ekstra Wall Hanger Pro og Trolley Pro for sikker opbevaring og maksimal bærbarhed.

Funktioner

  • El-sikker flertrins hurtig opladning
  • 40A/12V og 20A/24V udgang
  • IP20 klassificeret
  • Sikker, gnistfri drift
  • Beskyttet mod omvendt polaritet
  • Beskyttet mod kortslutning
  • 2-års garanti

Teknisk data


Indgangseffekt
220–240 VAC, 50–60 Hz, 3.0 A
Udgangseffekt
14.4 V, 40 A/1 2V or 20 A/24 V
Batterikapacitet
10–1200 Ah
Opladningskategori
AC-opladning
Tilbageføringsstrøm*
Mindre end 1 Ah/måned
Batterispænding
12 V; 24 V
Batterikemi
Blybatteri
Omgivende temperatur ved drift
-20 °C til +50 °C (-4 °F til +122 °F)
Køling
Blæser
Startspænding
2.0 V
Ripple**
Mindre end 4 %
Batterityper
12 V:; 24 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL
Temperaturkompensation
Temperaturkompensation og genetablering af batteri.
Beskyttelsesgrad
IP20
Garanti
2 år
*) Tilbageføringsstrøm er den strøm, der tapper batteriet, hvis laderen ikke er tilsluttet lysnettet. CTEK-opladere har en meget lav tilbageføringsstrøm.
**) Kvalitet af opladningsspænding og opladningsstrøm er meget vigtig. En høj ripple opheder batteriet, der slider på den positive elektrode. Høj spændingsripple kan også beskadige andet udstyr, der er forbundet til batteriet. CTEK-batteriopladere producerer meget ren spænding og strøm med lavt ripple.
CTEK yder en begrænset garanti til den oprindelige køber af produktet. Garantiperioden for den begrænsede garanti varierer afhængigt af produktet. Den begrænsede garanti kan ikke overføres. Garantien gælder for fabrikationsfejl og materialefejl. Garantien bortfalder, hvis produktet er håndteret skødesløst eller repareret af andre end CTEK eller dennes autoriserede repræsentanter. CTEK giver ikke nogen andre garantier end denne begrænsede garanti og er ikke ansvarlig for andre omkostninger end ovennævnte, dvs. ikke for følgeskader. CTEK har heller ikke forpligtet sig til nogen anden garanti end denne garanti.