EV CHARGING CABLE, 40-323 | ctek.com

EV CHARGING CABLE

CTEK-ladekabler til elbiler giver hurtigere opladning og garanteret høj ydeevne, så din elbil er klar til at køre, når du er.

Kr. 2395

* Dette er en vejledende pris, lokale afvigelser kan forekomme

Delnummer 40-323

Beskrivelse


Hurtig, nem og pålidelig opladning af elbiler. Lige kabel på 5 m, tilstand 3, type 2 til type 2, trefaset, 32 A, 22 kW


CTEK-ladekabler til elbiler er fremstillet af robust, ikke-brændbar plast i henhold til V-0-specifikationerne. Stikkene er beskyttet af slidstærke, varmefordelende, syntetisk harpiks for at sikre, at de ikke revner og er fuldstændig sikre i brug. Kablerne er dækket af en toårig garanti samt CE- og SGS-godkendt. Alle CTEK-ladekabler til elbiler er beregnet til alle Mode 3-ladestationer, inklusive de 3-fasede med 32 A. Så selv om dit køretøj kun understøtter enfaset opladning med 16 A, kan du sagtens oplade det med et hvilket som helst CTEK-kabel. Det betyder, at du kan købe et CTEK-ladekabel til elbiler med højere udgangseffekt uden at bekymre dig om, hvorvidt du stadig kan bruge det, selv om du får ny elbil på et senere tidspunkt.

Funktioner


  • Støbt i ikke-brændbar plast iht. V-0
  • Beskyttelsesklassificering IP44
  • CE- og SGS-godkendt
  • To års garanti

Følg CTEK på Instagram

Er du interesseret i at lære mere om CTEK-mærket, maksimering af batteriets ydeevne eller bæredygtig opladning? Følg os på @ctekchargers og @ctekemobility for at få inspirerende opdateringer og de seneste nyheder om vores produkter og batteristyringsløsninger.