Fejlfinding

Vi beklager, at du har oplevet problemer, og at du ikke har kunnet finde en løsning på vores andre supportsider.

I de fleste tilfælde, hvor CTEK-opladeren ikke fungerer, ligger problemet et andet sted end hos opladeren. En let måde at finde ud af, om problemet ligger hos opladeren, er ved at prøve et andet batteri, som du ved fungerer. Hvis dette ikke løser problemet, har du to andre muligheder:

MULIGHED 1
Kontakt den forhandler, hvor du købte produktet.Tjek de lokale love i dit område for at se, hvilke rettigheder du har som forbruger. Du skal sandsynligvis kunne fremvise din kvittering.

MULIGHED 2
Hvis produktets garanti ikke er udløbet, kan du indlevere den til os til reparation eller udskiftning (afhængigt af modellen). Alle CTEK-opladere med et output på under 10 A er dækket af en 5-årig begrænset garanti. Opladeren med 10 A og derover er dækket af en 2-årig leverandørgaranti. Du skal kunne fremvise din kvittering, hvis du bliver bedt om det.

For at vi kan se, om du er dækket af garantien, skal du udfylde en RMA-formular. Download den her (gem den på din computer, inden du udfylder den). Følg vejledningen til udfyldning af formularen, og send den til os på e-mail på support@ctek.com. For hurtigt svar, skriv venligst til os på svensk eller engelsk.

Inden du kontakter os, bedes du læse vores garantipolitik