Batterivedligeholdelse

I takt med at der udvikles ny teknologi i køretøjer, stilles der større og større krav til batteriet for at holde køretøjet i gang. Dette har resulteret i, at regelmæssig batterivedligeholdelse er vigtigere end nogensinde før.

Batteriteknologi har udviklet sig med stormskridt i de seneste år og fortsætter med samme hastighed. Men denne nye udvikling betyder, at batterier skal oplades og vedligeholdes på en helt bestemt måde, og ikke alle opladere er i stand til det.

Traditionelle batteriopladere er normalt ikke velegnede til batterivedligeholdelse, da de behandler alle batterier på samme måde og blot leverer en konstant men ikke-reguleret strøm til batteriet. Dette kan nemt medføre over- eller underopladning af batteriet, hvilket forkorter dets levetid.

CTEK's opladere gør batterivedligeholdelse til en hurtig, enkel og ekstrem effektiv proces. Vores intelligente opladere aflæser og kommunikerer konstant med batteriet, så det oplades i netop det omfang, der er behov for. Dette forhindrer, at batteriet oplades forkert, og ved at sikre, at batteriet vedligeholdes så vel som oplades, forlænges dets levetid betydeligt.