Camper batterioplader

Sådan finder du den rette batterioplader til campingvognen

Når du holder ferie i campingvognen eller autocamperen, er problemer med batteriet det sidste, du ønsker. Så hvis du vil undgå en kostbar tur på et værksted, anbefaler vi, at du altid medbringer en batterioplader, som er beregnet til campingvogne.

Der er mange forskellige muligheder, herunder opladere, der henter energien fra jævnstrømkilder og fordeler den til forskellige batteribanker afhængigt af deres behov.

  • CTEK D250SA vælger for eksempel automatisk den bedste tilsluttede jævnstrømkilde fra to tilgængelige forbindelser – dvs. generatoren eller et solcellepanel – og skifter mellem dem for at optimere effektiviteten.

    Uanset om solen bager, eller det sner, leverer denne batterioplader til campingvogne altid den optimale strøm i alle omgivende temperaturer. Og fordi den er stænk- og støvtæt, kan du bruge den under alle vejrforhold.

    CTEK D250SA er ideel til køretøjer, der ikke har adgang til el-forsyningsnet, og opladningen starter det øjeblik, strømmen tilsluttes via en jævnstrømkilde.
     
  • Hvis du foretrækker en 12 V-universaloplader, der også kan fejlfinde og løse mange forskellige problemer med batteriopladning, er MXS 7.0 velegnet til større batterier som dem, der findes i campingvogne. Det er en 8 trins oplader, der skal være tilsluttet lysnettet, men den har også en strømforsyningstilstand, så batteriet kan kobles fra køretøjet, uden at dets vigtige elektroniske konfigurationer mistes.

    Det er nemt at aflæse displayet, der fortæller, om batteriet kan tage imod og holde på en opladning. Den genopretter også dybt afladede og lagdelte batterier, og den kan også udføre afsvovling. Den kan uden problemer være tilsluttet og stå i måneder ad gangen og lade batteriet op til den maksimale opladning, hvis det er nødvendigt. Det giver ejere af autocampere og campingvogne fred i sindet, fordi de ved, at der er strøm, når køretøjet kommer ud efter en lang periode i garagen.

Hvis du vil vide mere om det komplette udvalg af 12 V-opladere til autocampere eller campingvogne, herunder SMARTPASS 120-energistyringsenheden, skal du klikke her.