CT5 POWERSPORT EU

Varmista, että olet aina valmiina lähtemään matkaan helppokäyttöisen CT5 POWERSPORT -akkulaturin avulla. Laitteessa on erilliset ohjelmat lyijyhappo- ja litium*akkujen lataamista varten, jotta saat varmasti parhaan tehon irti powersport-akuista niin maalla, merellä kuin hangellakin. *) 12 V litium-akut (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Tuotenro 40-310

Kuvaus


Täysin automaattinen lataus moottoripyörille, skoottereille ja vastaaville ajoneuvoille


Jotta saat Powersport-ajoneuvostasi parhaan suorituskyvyn, sen on aina oltava huippukunnossa. Powersport-ajoneuvoja varastoidaan joskus pitkiä aikoja, joten CT5 POWERSPORT -akkulaturi varmistaa, että akuissa on täysi varaus ja ajoneuvo on valmis käyttöön aina kuin sinäkin. CT5 POWERSPORT on suunniteltu erityisesti powersport-akkujen lataamiseen ja ylläpitoon. Kehittyneen tekniikan ansiosta käytettävissä on kolme täysin automaattista lataus- ja ylläpito-ohjelmaa – Normal (normaali ­ohjelma): ­kaikille lyijyhappoakuille, myös AGM-akuille, Lithium* (­litium*akkuohjelma): kaikille litium*akuille ja Recond (elvytysohjelma). Laitteen voi kytkeä suoraan akkuun – tarvittaessa pysyvästi ilman vaaraa akun yli- tai alilatautumisesta. Laite on helppokäyttöinen sekä yhteensopiva kaikentyyppisten 12 V:n powersport-akkujen kanssa. *) 12 V litium-akut (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Ominaisuudet

  • Käytännöllinen ja helppokäyttöinen
  • Testaa ja palauttaa akun kapasiteetin
  • Lähtö: 2,3 A maks
  • Kipinöinnin esto
  • Vääränapaisuussuojaus
  • Oikosulkusuojaus

Tekniset tiedot


Akun kapasiteetti
5–25 Ah
Latausluokka
AC-lataus
Vuotovirta*
Alle 1.5 Ah / kuukausi
Akun jännite
12 V
Akkutyyppi
Lyijyhappo; Litiumioni
Käyttölämpötila
-20 °C – +50 °C
Tulo
220–240 VAC, 50-60 Hz, 0.3 A
Lähtö
14.4/15.8/14.2 V, 2.3 A
Akun minimijännite
2.0 V lyijyhappoakut. 5.0 V LiFePO₄.
Akkutyypit
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL; LiFePO₄
Suojausaste
IP65
Takuu
5 vuotta
*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.