product image
Product image Product image Product image Product image

D250SA

Ajoneuvojen kaksiakkujärjestelmiin kehitetty, kaksi sisääntuloa omaava D250SA pystyy käyttämään energialähteinään ajoneuvon älykkään vaihtovirtalaturin lisäksi muita tasavirtalähteitä. Tämän vuoksi se on ihanteellinen laturi ajoneuvoille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää verkkovirtaa käyttöakkujen tehokkaaseen lataamiseen.

Tuotenro 40-186

Kuvaus


Kahden tulon 20 A:n laturi valittavalla latausjännitteellä


D250SA on täysin automaattinen 5-vaiheinen laturi, joka antaa enintään 20 ampeerin virtaa kaikille 12 V:n lyijyhappoakuille kapasiteetilla 40–300 Ah, mukaan lukien märkä-, EFB-, MF-, Ca/Ca-, AGM- ja geeliakut. AGM-akuilla latausjännite on valittavissa ja se voi käyttää kaksoistuloliitäntää lataamiseen vaihtovirtageneraattorista, aurinkopaneelista tai tuulivoimasta. Kun käyttöakku on täysin latautunut, D250SA vaihtaa automaattisesti käynnistysakun ylläpitolataukseen. D250SA pystyy ylläpitämään vakaan lähtövirran 20 ampeeriin saakka ajoneuvoihin, joiden varusteena on ECU-ohjattu vaihtovirtageneraattori ja latauksen optimoiva lämpötila-anturi sääolosuhteista riippumatta.

Ominaisuudet

  • Valinnainen AGM-tila – 14,4 V tai 14,7 V
  • Maksimaalinen lataus pidempää akun käyttöikää ja parempaa suorituskykyä varten
  • Lämpötila-anturi kuumien ja kylmien olosuhteiden kompensointiin
  • Roiske- ja pölysuojattu (IP65)
  • Yhteensopiva SMARTPASS 120:n kanssa parasta mahdollista 140 ampeerin tehonhallintaratkaisua varten
  • Kahden vuoden takuu

Tekniset tiedot


Akun kapasiteetti
40–300 Ah
Latausluokka
DC-lataus
Vuotovirta*
Alle 1 Ah/kk
Akun jännite
12 V
Akkutyyppi
Lyijyhappo
Käyttölämpötila
-20 °C – +50 °C (-4 °F – +122 °F)
Tulo
11.5–23 V, 25 A
Lähtö
14.4/14.7 V, 20 A
Aaltoisuus**
Alle 4 %
Akkutyypit
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Suojausaste
IP65
Takuu
2 vuotta
Takuun otsikko
Rajoitettu takuu
*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.
**) Latausjännitteen ja latausvirran laatu on hyvin tärkeää. Suuri virran aaltoisuus lämmittää akkua ja lyhentää akun positiivisen elektrodin käyttöikää. Suuri jänniteaaltoisuus voi vaurioittaa toista laitetta, joka on kytkettynä akkuun. CTEK-akkulataajat tuottavat erittäin puhdasta jännitettä ja virtaa, jossa on erittäin vähän aaltoisuutta.
CTEK myöntää rajoitetun takuun tuotteen alkuperäiselle ostajalle. Rajoitetun takuun kesto vaihtelee tuotteen mukaan. Rajoitettua takuuta ei voi siirtää. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Tuotteen huolimaton käsittely tai korjauttaminen muulla kuin CTEKillä tai sen valtuuttamalla korjaajalla mitätöi takuun. CTEK ei myönnä muita takuita kuin tämän rajoitetun takuun eikä ole vastuussa mistään muista kuin edellä mainituista kuluista. CTEK ei vastaa välillisistä vahingoista. Lisäksi mikään muu kuin tässä ilmaistu takuu ei velvoita CTEKiä.

Liittyvät tuotteet