product image
Product image Product image Product image Product image

SMARTPASS 120

Smartpass 120 kykenee ohjaamaan käyttöakulle ja sähkölaitteille jopa 120 ampeerin virran, sekä erottamaan tärkeät sähkölaitteet vähemmän tärkeistä. Näin varmistetaan että laitteet kuten radio, hätävalaistus ja navigointijärjestelmä saavat aina virtaa.

Tuotenro 40-185

Kuvaus


Virranhallintajärjestelmä käynnistys- ja käyttöakuille


Smartpass 120 on 120 ampeerin virranhallintajärjestelmä, joka jakelee, säätää ja maksimoi käytettävissä olevan energian määrän vaihtovirtalaturista käyttöakkuun ja kulutuslaitteisiin. SMARTPASS 120 käsittelee kaikki 12 V:n akkuja kapasiteetilla 28–800 Ah. Smartpass 120 -laturin akkuvahti varmistaa, että tärkeät laitteet, kuten radio, hätävalot ja navigointijärjestelmät saavat aina virtaa ja ovat ensisijaisia, kun käyttöakun jännite laskee, minkä seurauksena vähemmän tärkeät kulutuslaitteet kytketään irti. Laitteen akkuvahti suojaa käyttöakkua tyhjentymästä kokonaan ja sisäinen lämpötilan suojaustoiminto pienentää latausvirtaa, ennen kuin akun lämpötila nousee liian korkealle. SMARTPASS 120 on yhteensopiva D250SA 20A -on-board-laturin kanssa.

Ominaisuudet

  • Täysin automaattinen
  • Maksimoi akun käyttöiän
  • Akkuvahti suojaa käyttöakkua syväpurkautumiselta
  • Dynaaminen ylivirtasuoja, joka pystyy käsittelemään lyhytaikaisesti jopa 350 ampeerin virran esimerkiksi vinssin käyttöä varten.
  • Turvallisuutta parantava lämpötila-anturi, joka suojaa käyttöakkua ylikuumenemiselta.
  • Roiske- ja pölysuojattu (IP65)
  • Kahden vuoden takuu

Tekniset tiedot


Akkutyypit
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Akkutyyppi
Lyijyhappo
Akun jännite
12 V
Akun kapasiteetti
28–800 Ah
Käyttölämpötila
-20 °C – +50 °C (-4 °F – +122 °F)
Latausluokka
DC-lataus
Lähtö
120 A (350 A hetkellisesti, 10 sekuntia)
Mitat (P x L x K)
192 x 110 x 65 mm
Suojausaste
IP65
Takuu
2 vuotta
Takuun otsikko
Rajoitettu takuu
Tulo
11,5–23 V, 120 A (350 A hetkellisesti, 10 sekuntia)
Vuotovirta*
Alle 7 Ah/kuukausi
*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.
CTEK myöntää rajoitetun takuun tuotteen alkuperäiselle ostajalle. Rajoitetun takuun kesto vaihtelee tuotteen mukaan. Rajoitettua takuuta ei voi siirtää. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Tuotteen huolimaton käsittely tai korjauttaminen muulla kuin CTEKillä tai sen valtuuttamalla korjaajalla mitätöi takuun. CTEK ei myönnä muita takuita kuin tämän rajoitetun takuun eikä ole vastuussa mistään muista kuin edellä mainituista kuluista. CTEK ei vastaa välillisistä vahingoista. Lisäksi mikään muu kuin tässä ilmaistu takuu ei velvoita CTEKiä.

Liittyvät tuotteet