Vianmääritys

Pahoittelemme, että kohtaamaasi ongelmaan ei ole löytynyt ratkaisua muilta tukisivuilta.

Useissa tapauksissa CTEK-laturin toimimattomuuden syy on muualla kuin laturissa. Helppo tapa testata, onko vika laturissa, on tarkistaa laturin toimivuus kokeilemalla sitä toisen, ehjän akun kanssa. Jos ongelma ei ratkea tällä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

VAIHTOEHTO 1
Ota yhteyttä jälleenmyyjään, jolta olet ostanut tuotteen. Tarkista oman maasi kuluttajasuojalaista, mitä oikeuksia sinulla on. Tarvitset todennäköisesti ostokuitin palautusta varten.

VAIHTOEHTO 2
Jos tuotteen takuu on edelleen voimassa, voit ehkä palauttaa tuotteen meille joko korjattavaksi tai vaihdettavaksi (mallista riippuen). Kaikilla alle 10-ampeerisilla CTEK-latureilla on 5 vuoden rajoitettu valmistajan takuu. 10-ampeerisilla ja tehokkaimmilla latureilla on 2 vuoden valmistajan takuu. Takuuseen vetoaminen edellyttää, että sinulla on esittää ostokuitti, mikäli pyydämme sitä.

Selvitä, onko tuotteen takuupalautus mahdollinen, täyttämällä RMA-lomake, jonka voit ladata täältä (tallenna lomake tietokoneellesi ennen sen täyttämistä). Täytä lomake ohjeiden mukaan ja lähetä se meille sähköpostiosoitteeseen support@ctek.com. Nopeimman vastauksen saat kirjoittamalla meille englanniksi tai ruotsiksi.

Suosittelemme, että luet takuukäytäntömme ennen kuin otat meihin yhteyttä.