Ylväät perinteemme ohjaavat myös tulevaisuuttamme

CTEKin tarina alkaa yli 30 vuoden takaa Vikmanshyttanista, pienestä taalainmaalaisesta kylästä Ruotsista.

Bengt_history_1441x800px.jpg

Perustajamme, ruotsalainen keksijä Bengt Wahlqvist, kehitti kaikkien aikojen ensimmäisen elektronista pulssiteknologiaa hyödyntävän akkulaturin juuri tässä kylässä.

Maailman ensimmäinen "älykäs" akkulaturi oli nähnyt päivänvalon Wahlqvistin teknisen asiantuntemuksen ja peräänantamattomuuden ansiosta.

Tuotevalikoimamme on laajentunut merkittävästi vuodesta 1997. Nykyään valmistamme tuotteita ajoneuvoihin, ammattikorjaamoille ja monenlaiseen käyttöön muilla teollisuudenaloilla. 

Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme saavat erinomaisia arvosteluja kaikkialla maailmassa ja päihittävät kilpailevat tuotteet kerta toisensa jälkeen.

Myymme nykyään vuosittain yli miljoona akkulaturia 70 maassa kaikkialla maailmassa. 

Toukokuussa 2018 CTEK osti Chargestormin, Skandinavian suurimman sähköautojen latausratkaisujen valmistajan ja kehittäjän, mikä osoittaa vahvan sitoutumisemme tähän nopeasti kasvavaan alaan.

Chargestormin vahvan tuotepohjan, huipputeknologian ja EV-alan asiantuntemuksen sekä CTEKin maailmanlaajuisen läsnäolon ja akkujen hallintaan liittyvän laadun ja innovaation maineen ansiosta olemme jo valtaamassa maailmanlaajuisia EV-markkinoita myrskyn voimalla.