I1225 EU

I1225 mahdollistaa tehokkaan ja nopean lataamisen ja soveltuu erinomaisesti 12 V:n ajoneuvojen ja työkoneiden lataukseen ja ylläpitolataukseen.

Tuotenro 40-189

Ota yhteyttä

Kuvaus


12 V:n akkulaturi kiinteään asennukseen


I1225 on täysin automaattinen 7-vaiheinen laturi, joka tuottaa 12 V:n akuille 25 ampeerin virtaa kapasiteetilla 40–500 Ah ja se on IP44-luokiteltu ulkokäyttöön. Sen ominaisuuksiin kuuluvat automaattinen akun diagnosointitoiminto, joka selvittää, pystyykö akku vastaanottamaan ja säilyttämään varauksen, ainutlaatuinen ylläpitolataus sekä lämpötila-anturi optimoituun lataukseen sääolosuhteista riippumatta. I1225 toimitetaan 2 metrin kaapelilla, jossa on M10 silmukkaliittimet helppoa varten.

Ominaisuudet

  • Täysin automaattinen, 7-vaiheinen "kytke ja lataa" -lataus
  • Helppolukuinen LED-näyttö
  • IP44-luokiteltu ulkokäyttöön
  • Turvallinen käyttö, kipinöinnin esto
  • Kahden vuoden takuu

Tekniset tiedot

Akun kapasiteetti
40–500 Ah
Latausluokka
AC-lataus
Vuotovirta*
Alle 2 Ah/kk
Vuotovirta TEKSTI
*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.
Akun jännite
12 V
Akkutyyppi
Lyijyhappo (AGM, GEL, EFB, MF, CaCa)
Käyttölämpötila
-20 °C – +50 °C
Jäähdytys
Tuuletin
Tulo
170–260 VAC, 50–60 Hz, 2.9 A
Lähtö
14.4 V, 25 A
Aaltoisuus**
Alle 4 %
Aaltoisuus TEKSTI
**) Latausjännitteen ja latausvirran laatu on hyvin tärkeää. Suuri virran aaltoisuus lämmittää akkua ja lyhentää akun positiivisen elektrodin käyttöikää. Suuri jänniteaaltoisuus voi vaurioittaa toista laitetta, joka on kytkettynä akkuun. CTEK-akkulataajat tuottavat erittäin puhdasta jännitettä ja virtaa, jossa on erittäin vähän aaltoisuutta.
Akkutyypit
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Lämpötilakompensointi
Mukana ulkoinen latausjännitteen lämpötilan kompensointianturi
Latauskaapelien pituus (anto)
2 m
IP-luokitus
IP44
Mitat (P x L x K)
235 x 130 x 65 mm
Nettopaino (yksikkö ja kaapelit)
1.7 kg
Bruttopaino (yksikkö pakkauksessaan)
2.1 kg
Takuu
2 vuotta
Takuun otsikko
Rajoitettu takuu
Takuun TEKSTI
CTEK myöntää rajoitetun takuun tuotteen alkuperäiselle ostajalle. Rajoitetun takuun kesto vaihtelee tuotteen mukaan. Rajoitettua takuuta ei voi siirtää. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Tuotteen huolimaton käsittely tai korjauttaminen muulla kuin CTEKillä tai sen valtuuttamalla korjaajalla mitätöi takuun. CTEK ei myönnä muita takuita kuin tämän rajoitetun takuun eikä ole vastuussa mistään muista kuin edellä mainituista kuluista. CTEK ei vastaa välillisistä vahingoista. Lisäksi mikään muu kuin tässä ilmaistu takuu ei velvoita CTEKiä.