MXTS 70/50 EU-K

MXTS 70/50 on tehokas uusinta teknologiaa hyödyntävä laturi, joka on kehitetty erityisesti kaikenlaisille 12 V:n ja 24 V:n lyijyhappoakuille, kuten AGM- ja EFB Stop/Start-akut.

Tuotenro 40-016

Ota yhteyttä

Kuvaus


Korjaamolaturi 12 ja 24 V:n lyijyhappoakuille


MXTS 70/50 on täysautomaattinen 8-vaiheinen laturi. Sillä voidaan ladata joko 50 A / 12 V- tai 50 A / 24 V -akkuja, joiden kapasiteetti on 20–1 500 Ah (12 V) ja 20–1 500 Ah (24 V), 50 ampeerin vakiovirralla 12 V ja 24 V -tiloissa. 12 V -tilassa on saatavana automaattisesti enintään 70 ampeerin virtaa tilapäisesti korkeisiin kuormituksiin. Sen ominaisuuksiin kuuluvat akun diagnosointitoiminto, joka selvittää, pystyykö akku vastaanottamaan ja säilyttämään varauksen, elvytystila syväpurkautuneiden akkujen kunnostukseen ja sisäänrakennettu lämpötila-anturi optimoituun lataukseen.

Ominaisuudet

  • Täysautomaattinen 8-vaiheinen lataus
  • Täysin säädettävissä erilaisia akkukokoja varten
  • Patentoitu sulfaatinpoistotoiminto
  • Lämpötila-anturi optimoituun lataukseen
  • Vahva alumiinikotelo (IP20-luokiteltu)
  • Yhteensopiva Pro-lisävarusteiden kanssa.
  • Turvallinen kipinätön käyttö
  • Vääränapaisuussuojaus
  • Oikosulkusuojaus
  • Kahden vuoden takuu

Tekniset tiedot

Akun kapasiteetti
20–1500 Ah
Latausluokka
AC-lataus
Vuotovirta*
Alle 1 Ah/kk
Vuotovirta, tiedot
*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.
Akun jännite
12 V; 24 V
Akkutyyppi
Lyijyhappo
Käyttölämpötila
-20 °C – +50 °C (-4 °F – +122 °F)
Akun minimijännite
2.0 V
Tulo
220–240 VAC, 47–64 Hz, 7.2 A
Aaltoisuus**
Alle 4 %
Lähtö
14.4 V, 50 A
Aaltoisuus, tiedot
**) Latausjännitteen ja latausvirran laatu on hyvin tärkeää. Suuri virran aaltoisuus lämmittää akkua ja lyhentää akun positiivisen elektrodin käyttöikää. Suuri jänniteaaltoisuus voi vaurioittaa toista laitetta, joka on kytkettynä akkuun. CTEK-akkulataajat tuottavat erittäin puhdasta jännitettä ja virtaa, jossa on erittäin vähän aaltoisuutta.
Akkutyypit
12 V:; 24 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; GEL
Suojausaste
IP20
Takuu
2 vuotta
Takuun otsikko
Rajoitettu takuu
Takuun, tiedot
CTEK myöntää rajoitetun takuun tuotteen alkuperäiselle ostajalle. Rajoitetun takuun kesto vaihtelee tuotteen mukaan. Rajoitettua takuuta ei voi siirtää. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Tuotteen huolimaton käsittely tai korjauttaminen muulla kuin CTEKillä tai sen valtuuttamalla korjaajalla mitätöi takuun. CTEK ei myönnä muita takuita kuin tämän rajoitetun takuun eikä ole vastuussa mistään muista kuin edellä mainituista kuluista. CTEK ei vastaa välillisistä vahingoista. Lisäksi mikään muu kuin tässä ilmaistu takuu ei velvoita CTEKiä.
USB
USB-porttia käytetään latausohjelman parametrien lataamiseen tietokoneelta. Toimenpiteen saa suorittaa vain teknikko tai ammattilainen, ei loppukäyttäjä.