Akkuongelmat

Akkuongelmat ovat yleisin syy tielle jäämiseen ympäri maailman. Ne aiheuttavat ajoneuvojen käyttäjille turhia kuluja esimerkiksi tiepalvelun käytöstä ja akun vaihdosta johtuen.

Nykyaikaisissa ajoneuvoissa on runsaasti monimutkaisia ja herkkiä sähkölaitteita, jotka kuluttavat akkuvirtaa jatkuvasti. Yhä suurempi osuus niin vanhojen kuin uusienkin ajoneuvojen mekaanisista vioista onkin nykyään akkuun liittyviä. Akkuongelmista aiheutuvia kuluja ja haittoja voisi vähentää merkittävästi akun säännöllisellä huoltamisella.

CTEKin ainutlaatuiset älylaturit optimoivat lyijyhappoakkujen suorituskyvyn seuraamalla akkujen lataustasoista saatavia tarkkoja lukemia ja sovittamalla latauksen niiden mukaiseksi niin, että akku pysyy aina käyttövalmiina.

Kaikki CTEK-laturit lataavat, elvyttävät ja ylläpitävät akkua monivaiheisesti. Se pidentää akun käyttöikää ja ehkäisee akkuongelmia. Ja mikä tärkeintä, se varmistaa, että ajoneuvot käynnistyvät aina ensi yrittämällä eikä akun pettämisestä tarvitse huolehtia.

Laturimme on helppo kytkeä, ne ovat kipinöimättömiä ja vääränapaisuudelta suojattuja. Niitä voi käyttää siis ilman valvontaa eikä niitä tarvitse kytkeä irti akusta – kytke vain laturi kiinni akkuun, niin laturi hoitaa loput.