product image
Product image Product image Product image Product image

140A OFF ROAD

Met de combinatie van de D250SA 20A-lader en het SMARTPASS 120-energiebeheersysteem is het 140A OFF-ROAD LAADSYSTEEM van CTEK het ultieme off-road laadsysteem. Het systeem zorgt ervoor dat uw voertuig en uitrusting aan boord altijd beschikken over het volledige vermogen wanneer dit nodig is, zodat u nog meer tijd off-road kunt doorbrengen. Daarnaast biedt het systeem volledige gemoedsrust, doordat u in een oogopslag kunt zien hoeveel accuspanning resteert en hoe lang u de accubank kunt gebruiken voordat deze leeg is.

Artikkelnr. 40-257

Omschrijving


Offroad opladen met dubbele input voor andere DC-bronnen


De D250SA-lader kan zijn energie onttrekken aan slimme dynamo's, zonnepanelen en windenergie. Het systeem scheidt de startaccu van de serviceaccu en maximaliseert het gebruik van beide accu's, zonder het risico dat de startaccu de motor niet kan starten. De SMARTPASS 120 laadt en onderhoudt uw serviceaccu met gebruikmaking van 120 A van de dynamo. Het systeem geeft automatisch prioriteit aan kritieke apparatuur, zodat radio's, noodverlichting en navigatiesystemen altijd beschikken over de vereiste voeding. De CTEK-MONITOR biedt een constante bewaking van de spanning en stroom (oplaad- en ontlaadstroom), en laat u precies zien wat de resterende acculading en accuduur in uren van uw accubank is.

Eigenschappen

  • Temperatuursensor voor de optimalisatie van de laadspanning in warme en koude omstandigheden
  • Ingangsspanning 11,5 – 23 V DC; 14,4/14,7 V laadspanning.
  • Onderhoudsopladen van startaccu
  • Regelaar voor zonnepanelen met controle van optimaal-vermogenspunt
  • Vereenvoudigt de installatie en verbetert de prestaties bij extra accu's voor de boegschroef en ankerlier
  • Maximale accucapaciteit door volledig opladen van de accu
  • Kortere laadtijd
  • Lagere kosten door minder stationair draaien en efficiënt gebruik van dynamo en zonne-energie
  • Spatwater- en stofbestendig (IP65)
  • Dynamische overstroombeveiliging zorgt dat het systeem gedurende maximaal 10 seconden een uitgangsstroom van tot 350 A kan verwerken

Technische data


Accuvermogen
40–800 Ah
Laadcategorie
DC-laden
Drainlekstroom*
Minder dan 1 Ah/maand
Accuspanning
12 V
Accuchemie
Loodzuur
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf
-20 °C tot +50 °C (-4 °F tot +122 °F)
Input
11.5–23 V, 25 A
Output
14.4/14.7 V, 20 A
Accutypes
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Mate van bescherming
IP65
Garantie
2 jaar
Kop van garantie
Beperkte garantie
*) De lekstroom is de stroom die de accu ontlaadt als de lader niet is aangesloten op het net. CTEK-acculaders hebben een zeer lage lekstroom.
CTEK geeft een beperkte garantie af aan de oorspronkelijke koper van het product. De periode van beperkte garantie varieert afhankelijk van het product. De beperkte garantie is niet overdraagbaar. De garantie is van toepassing op fabricagefouten en defecten in het materiaal. De garantie is niet geldig als het product open is geweest, onzorgvuldig is gebruikt of is gerepareerd door iemand anders dan CTEK of een bevoegde vertegenwoordiger van CTEK. CTEK biedt geen andere garantie dan deze beperkte garantie en is niet aansprakelijk voor andere kosten dan de hierboven vermelde kosten, zoals voor gevolgschade. Bovendien heeft CTEK geen verplichtingen in het kader van een andere garantie dan deze garantie.

Gerelateerde producten

Inbegrepen in het pakket