D250SA

Met de DS250SA met dubbele ingang, met bekroonde Zweedse technologie, kunt u meer genieten van uw voertuig met maximale accucapaciteit als de ideale acculader voor voertuigen zonder toegang tot netstroom.

Artikkelnr. 40-186

Niet langer in productie

Omschrijving


20 A-lader met dubbele input en selecteerbare laadspanningen


De D250SA is een volautomatische, 5-staps acculader die tot 20 A vermogen levert voor elke 12V-loodzuurserviceaccu van 40-300 Ah, inclusief Nat, EFB, MF, Ca/Ca, AGM en Gel. Bij deze acculader kunt u de oplaadspanning selecteren voor AGM-accu's en kunt u vermogen gebruikten via de dubbele ingang voor dynamo's, zonnepanelen en windenergie. Wanneer de serviceaccu volledig is opgeladen, stuurt de D250SA het vermogen voor onderhoudsladen automatisch naar de startaccu. De D250SA kan een stabiele uitvoer tot 20 A vasthouden, voor voertuigen met intelligente ECU-gestuurde dynamo's en heeft ook een temperatuursensor voor geoptimaliseerd opladen, ongeacht de weersomstandigheden.

Eigenschappen

  • Instelbare AGM-optie – 14,4 V of 14,7 V
  • Maximaal opladen voor langere levensduur en betere prestaties van accu's
  • Temperatuursensor ter compensatie bij warm of koud weer
  • Spatwater- en stofdicht (IP65)
  • Compatibel met SMARTPASS 120 voor de ultieme oplossing voor 140A-stroombeheer
  • 2 jaar garantie

Technische data


Accuvermogen
40–300 Ah
Laadcategorie
DC-laden
Drainlekstroom*
Minder dan 1 Ah/maand
Accuspanning
12 V
Accuchemie
Loodzuur
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf
-20 °C tot +50 °C (-4 °F tot +122 °F)
Input
11.5–23 V, 25 A
Output
14.4/14.7 V, 20 A
Rimpel**
Minder dan 4 %
Accutypes
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Mate van bescherming
IP65
Garantie
2 jaar
Kop van garantie
Beperkte garantie
*) De lekstroom is de stroom die de accu ontlaadt als de lader niet is aangesloten op het net. CTEK-acculaders hebben een zeer lage lekstroom.
**) De kwaliteit van de laadspanning en de laadstroom is van groot belang. Een hoge spanningsrimpel verhit de accu en heeft een verouderend effect op de positieve elektrode. Een hoge spanningsrimpel kan schadelijk zijn voor andere op de accu aangesloten apparaten. CTEK-acculaders produceren een spanning van zeer hoge kwaliteit en een lage rimpel.
CTEK geeft een beperkte garantie af aan de oorspronkelijke koper van het product. De periode van beperkte garantie varieert afhankelijk van het product. De beperkte garantie is niet overdraagbaar. De garantie is van toepassing op fabricagefouten en defecten in het materiaal. De garantie is niet geldig als het product open is geweest, onzorgvuldig is gebruikt of is gerepareerd door iemand anders dan CTEK of een bevoegde vertegenwoordiger van CTEK. CTEK biedt geen andere garantie dan deze beperkte garantie en is niet aansprakelijk voor andere kosten dan de hierboven vermelde kosten, zoals voor gevolgschade. Bovendien heeft CTEK geen verplichtingen in het kader van een andere garantie dan deze garantie.