SMARTPASS 120

De Smartpass 120 laadt en voedt de serviceaccu en apparatuur met 120 A, scheidt kritische apparatuur van niet-kritische apparatuur om te garanderen dat de radio, noodverlichting en navigatiesystemen steeds worden gevoed.

Artikkelnr. 40-185

Neem contact met ons op

Omschrijving


Vermogensbeheersysteem voor start- en onderhoudsaccu's


De Smartpass 120 is een 120 A stroombeheeroplossing die de beschikbare energie van uw dynamo verspreidt, regelt en maximaliseert om serviceaccu's en verbruikers van stroom te voorzien. De SMARTPASS 120 is geschikt voor alle 12V-accu's van 28-800 Ah. De accubewakingsfunctie van de Smartpass 120 garandeert dat kritische apparatuur zoals radio's, noodverlichting en navigatiesystemen steeds worden gevoed en prioriteit krijgen wanneer de spanning van de serviceaccu laag is, en niet-kritische verbruikers worden uitgeschakeld. De accubewaking van het toestel beschermt uw serviceaccu tegen volledige ontlading en de ingebouwde temperatuurbeveiliging verlaagt de oplaadstroom voordat de accutemperatuur te hoog wordt. De SMARTPASS 120 is compatibel met de D250SA 20 A ingebouwde acculader.

Eigenschappen

  • Volautomatisch
  • Maximale levensduur van accu's
  • Accubewaking beschermt uw secundaire accu zodat deze niet volledig wordt ontladen
  • Dynamische overstroombeveiliging om tijdelijke in- en uitvoer tot 350 A te hanteren voor snel opladen
  • Accutemperatuurbeveiliging voor extra veiligheid
  • Spatwater- en stofdicht (IP65)
  • 2 jaar garantie

Technische data

Accuvermogen
28–800 Ah
Laadcategorie
DC-laden
Drainlekstroom*
Minder dan 7 Ah/maand
Drainlekstroom, details
*) De lekstroom is de stroom die de accu ontlaadt als de lader niet is aangesloten op het net. CTEK-acculaders hebben een zeer lage lekstroom.
Accuspanning
12 V
Accuchemie
Loodzuur
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf
-20 °C tot +50 °C (-4 °F tot +122 °F)
Input
11,5 – 23V, 120A (350A tijdelijk gedurende 10 seconden)
Output
120 A (350 A tijdelijk gedurende 10 seconden)
Accutypes
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL
Mate van bescherming
IP65
Afmetingen (L x B x H)
192 x 110 x 65 mm
Garantie
2 jaar
Kop van garantie
Beperkte garantie
Garantie, details
CTEK geeft een beperkte garantie af aan de oorspronkelijke koper van het product. De periode van beperkte garantie varieert afhankelijk van het product. De beperkte garantie is niet overdraagbaar. De garantie is van toepassing op fabricagefouten en defecten in het materiaal. De garantie is niet geldig als het product open is geweest, onzorgvuldig is gebruikt of is gerepareerd door iemand anders dan CTEK of een bevoegde vertegenwoordiger van CTEK. CTEK biedt geen andere garantie dan deze beperkte garantie en is niet aansprakelijk voor andere kosten dan de hierboven vermelde kosten, zoals voor gevolgschade. Bovendien heeft CTEK geen verplichtingen in het kader van een andere garantie dan deze garantie.