PRO25SE EU

De PRO25SE is een innovatieve, veelzijdige en uiterst efficiënte 25A acculader en voeding. Het apparaat wordt geleverd met laadkabels van 6 meter en kan bijvoorbeeld worden gemonteerd op een van de stijlen van de hefbrug. De PRO25SE is de perfecte oplossing voor de professionele werkplaats, dankzij de combinatie van krachtige prestaties en geavanceerde technologie met veiligheid en compatibiliteit voor gebruik met elke 12V-voertuigaccu, inclusief lithium*. *) 12 V lithium-accu’s (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Artikkelnr. 40-197

Neem contact met ons op

Omschrijving


25 A-lader en -voeding voor werkplaatsen


De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat een veilige, snelle lading wordt geleverd, die nauwkeurig is afgestemd op de vereisten van de specifieke accu. De PRO25SE beschikt over een speciaal reconditioneringsprogramma voor loodzuuraccu's waarmee u de accucapaciteit kunt herstellen en lege accu's kunt reconditioneren. In de SUPPLY-modus ondersteunt de PRO25SE de accu tijdens diagnosewerkzaamheden en flashen. Deze modus kent een lage spannings- en stroomrimpel en is dus veilig voor de accu en de gevoelige elektronische systemen van het voertuig. Het apparaat is volautomatisch en gebruiksvriendelijk en is daarnaast erg eenvoudig aan te sluiten, vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit, zodat de gebruiker en ook de accu beschermd zijn. De PRO25SE is ontworpen voor eenvoudig gebruik in zowel de werkplaats als de showroom. Ook al is het apparaat licht in gewicht en draagbaar, met de robuuste, stootbestendige behuizing kan het overweg met de meest veeleisende werkplaatsomstandigheden. De PRO25SE wordt geleverd met kabels van 6 m, wandhanger en steun.

Eigenschappen

  • Geïntegreerde veiligheidsfuncties, dus veilig voor de accu en het voertuig.
  • Ingebouwde temperatuursensor om maximale oplaadniveaus te bereiken
  • Volautomatisch en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig aan te sluiten, vonkvrij en beveiligd tegen omgekeerde polariteit.
  • Speciaal reconditioneringsprogramma voor loodzuuraccu's waarmee u de accucapaciteit kunt herstellen en lege accu's kunt reconditioneren.
  • IP44-geclassificeerd voor buitengebruik
  • Lichtgewicht en uiterst draagbaar
  • Stevig en robuust
  • 2 jaar garantie

Technische data

Accuvermogen
40–500 Ah, type loodzuuraccu. 30–450 Ah, LiFePO₄.
Laadcategorie
AC-laden
Drainlekstroom*
Minder dan 1 Ah/maand
Drainlekstroom TEKST
*) De lekstroom is de stroom die de accu ontlaadt als de lader niet is aangesloten op het net. CTEK-acculaders hebben een zeer lage lekstroom.
Accuspanning
12 V
Accuchemie
Loodzuur (AGM, GEL, EFB, MF, CaCa); Lithium (12 V LiFePO₄)
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf
-20 °C tot +50 °C
Afkoeling
Ventilator
Input
220–240 VAC, 50–60 Hz, 2.9 A
Output
14.4/15.8/13.6 V, 25 A, type loodzuuraccu. 13.8/14.4/13.3 V, 25 A, LiFePO₄.
Startspanning
2.0 V
Rimpel**
Minder dan 4 %
Rimpel TEKST
**) De kwaliteit van de laadspanning en de laadstroom is van groot belang. Een hoge spanningsrimpel verhit de accu en heeft een verouderend effect op de positieve elektrode. Een hoge spanningsrimpel kan schadelijk zijn voor andere op de accu aangesloten apparaten. CTEK-acculaders produceren een spanning van zeer hoge kwaliteit en een lage rimpel.
Accutypes
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL; LiFePO₄
Temperatuurcompensatie
Aangesloten externe temperatuurcompensatiesensor voor laadspanning
Draadmaat
5.3 mm2
Lengte laadkabels (uitvoer)
6 m
Beschermingsgraad (IP)
IP44
Afmetingen (L x B x H)
235 x 130 x 65 mm
Nettogewicht (eenheid met kabels)
3.2 kg
Brutogewicht (eenheid in box)
3.9 kg
Garantie
2 jaar
Kop van garantie
Beperkte garantie
Garantie TEKST
CTEK geeft een beperkte garantie af aan de oorspronkelijke koper van het product. De periode van beperkte garantie varieert afhankelijk van het product. De beperkte garantie is niet overdraagbaar. De garantie is van toepassing op fabricagefouten en defecten in het materiaal. De garantie is niet geldig als het product open is geweest, onzorgvuldig is gebruikt of is gerepareerd door iemand anders dan CTEK of een bevoegde vertegenwoordiger van CTEK. CTEK biedt geen andere garantie dan deze beperkte garantie en is niet aansprakelijk voor andere kosten dan de hierboven vermelde kosten, zoals voor gevolgschade. Bovendien heeft CTEK geen verplichtingen in het kader van een andere garantie dan deze garantie.