Problemen oplossen

Het spijt ons dat u problemen ondervindt en dat u met behulp van onze ondersteuningspagina's geen oplossing hebt kunnen vinden.

In de meeste gevallen waarin de CTEK-lader niet werkt, ligt de fout elders en niet bij de lader. U kunt eenvoudig detecteren of de fout door de lader wordt veroorzaakt door een andere batterij uit te proberen waarvan u weet dat deze werkt. Als dit het probleem niet oplost, hebt u twee opties:

OPTIE 1
Neem bij voorkeur contact op met de dealer waar u het product hebt gekocht. Controleer de lokale wetgeving als u wilt weten wat uw rechten als consument zijn. U moet waarschijnlijk uw aankoopbewijs bij de hand hebben.

OPTIE 2
Als op het product nog garantie van toepassing is, kunt u het naar ons terugsturen voor reparatie of vervanging (afhankelijk van het model). Voor alle CTEK-laders met een output van minder dan 10 A, geldt een beperkte fabrieksgarantie van 5 jaar. Voor 10 A en hoger geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Om in aanmerking te komen moet u op verzoek uw aankoopbewijs kunnen tonen.

Als u wilt weten of u in aanmerking komt, vult u het RMA-formulier in dat u hier kunt downloaden. Sla het op uw computer op voordat u het invult. Volg de instructies om het formulier in te vullen en stuur het per e-mail naar support@ctek.com. Als u in het engels schrijft kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Lees ons Garantiebeleid voordat u contact met ons opneemt.