NJORD GO

De NJORD® GO is een draagbare 11 kW EV-lader* waarmee u een elektrische voertuig (EV) zowel thuis als onderweg snel en betrouwbaar kunt opladen. De lader kan met de CTEK-app worden gebruikt om extra functies te ontgrendelen, voor volledige controle over het opladen en het toezicht via uw mobiele telefoon.

Artikkelnr. 40-353

Omschrijving


Snel en draagbaar opladen voor uw elektrische voertuig


De NJORD® GO van CTEK is een duurzame, lichtgewicht en draagbare alles-in-een EV-lader. De lader is verkrijgbaar met een connector van type 2 en een laadcapaciteit van 11 kW. Daarnaast wordt lader geleverd met een vaste voedingskabel van 1,5 m voor zware toepassingen en een EV-laadkabel van 5 m, dus is er geen installatie nodig. U hoeft de unit slechts aan te sluiten op uw huishoudelijke of commerciële CEE-contact. Het gebruikersinterface van de lader geeft de laadstatus duidelijke weer. Met een gratis downloadbare CTEK-app heeft u vanaf uw Android- of iOS-telefoon via BLUETOOTH® of Wi-Fi de volledige controle over het laden en de laadplanning. De NJORD® GO is voorzien van geavanceerde natuurlijke convectiekoelingstechnologie, zodat u zelfs bij hoge omgevingstemperaturen kunt laden. *Het is u misschien opgevallen dat we de NJORD® GO een 'EV-lader' noemen. Technisch gezien is het dus 'elektrische voertuigvoedingsapparatuur' (of kortweg EVSE) die voor een veilige stroomtoevoer zorgt om de boordacculader in uw elektrische voertuig (EV) van stroom te voorzien. De meeste mensen gebruiken de term EV-lader dus om het simpel te houden, hebben we ervoor gekozen om deze term ook te gebruiken. **Houd er rekening mee dat sommige app-functies alleen beschikbaar zijn via Bluetooth of wifi. Raadpleeg voor meer informatie onze app-tabel hieronder.

Eigenschappen

  • Kan op de wand worden gemonteerd met de optionele wandmontageset.
  • Led-interface.
  • Volledige functionaliteit bij temperaturen van -30 °C tot +50 °C.
  • Afmetingen behuizing: 140 mm x 250 mm x 80 mm.
  • Beschermingsklasse IP65.
  • Twee jaar garantie.

Technische data


Laadcategorie
AC-laden
Omgevingstemperatuur tijdens bedrijf
-30 °C tot +50 °C
Lengte vaste oplaadkabel
5 m
Afkoeling
Natuurlijke convectie
Laadstroom
6–16 A
Contactstekker
CEE 16 A/400 V 5P
Aantal fasen
 3-fasig (ondersteuning voor laden met 1 fase and 2 fasen)
Voertuigconnector
Type 2
Laadvermogen
1.4–11 kW
Energiemeter
Ja, Intern
Frequentie
50 Hz
Verbindingen
Wi-Fi (2,4 GHz); BLUETOOTH®
Compatibiliteit lichtnet
TN-net
Kleur behuizing
Zwart
Relatieve vochtigheid
Tot 100% bij 25°C
Conformiteit
CE; IP44; IEC 61851-1; IEC 62752; IEC 62196; EN 60335-1
Materialen behuizing
Kunststof; Metaal
Nominale spanning (invoer)
400 V
Aardsluitingsdetectie
Ingebouwde aardlekdetectie, 30 mA AC, 6 mA DC
Aardsluiting resetten
Gedeeltelijk automatisch
Mate van bescherming
IP65
Afmetingen behuizing (H x B x D)
250 x 140 x 80 mm
App-ondersteuning
CTEK-app voor Android en IOS
Nettogewicht (eenheid met kabels)
4.3 kg
Gebruikersinterface
Led-symbolen
Disclaimer
Alle producten en productspecificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd om de betrouwbaarheid, de werking of het ontwerp van de producten te verbeteren. In het geval van een productfout behouden wij ons het recht voor om het product te inspecteren en de fout te verifiëren. Alle productretouren worden geverifieerd aan onze standaardgarantievoorwaarden.
Gewicht verpakking
4.9 kg
Formaat verpakking (L x B x H)
435 x 375 x 95 mm
Lengte netsnoer
1.5 m
Garantie
2 jaar
CTEK geeft een beperkte garantie af aan de oorspronkelijke koper van het product. De periode van beperkte garantie varieert afhankelijk van het product. De beperkte garantie is niet overdraagbaar. De garantie is van toepassing op fabricagefouten en defecten in het materiaal. De garantie is niet geldig als het product open is geweest, onzorgvuldig is gebruikt of is gerepareerd door iemand anders dan CTEK of een bevoegde vertegenwoordiger van CTEK. CTEK biedt geen andere garantie dan deze beperkte garantie en is niet aansprakelijk voor andere kosten dan de hierboven vermelde kosten, zoals voor gevolgschade. Bovendien heeft CTEK geen verplichtingen in het kader van een andere garantie dan deze garantie.

NJORD® GO draagbare EV-lader

De NJORD® GO van CTEK is een duurzame, lichte en draagbare alles-in-een EV-lader. De oplader is verkrijgbaar met een connector van type 2 en een laadcapaciteit van maximaal 11 kW. 

Daarnaast wordt lader geleverd met een vaste voedingskabel van 1,5 m voor zware toepassingen en een EV-laadkabel van 5 m, dus is er geen installatie nodig. U hoeft de unit slechts aan te sluiten op uw huishoudelijke of commerciële CEE-contact. De gebruikersinterface van de lader geeft de laadstatus duidelijk weer. 

Huis. Werk. Vakantie.

Icon_performance.png PRESTATIES 
Dit compacte maar krachtige apparaat is tot drie keer sneller dan Schuko-laders. 

Icon_Simplicity.png EENVOUD
Volledig automatisch draagbaar opladen van EV's: slim en gebruiksvriendelijk.  

Waar u ook naartoe gaat, de NJORD® GO is er altijd wanneer u hem nodig hebt.

Icon_safe.png VEILIG
Voldoet aan alle vereiste technische veiligheidsnormen. Ingebouwde aardlekschakelaar en DC-lekdetector. Stekkers en laadkabels voor intensief gebruik. De NJORD® GO is voorzien van een geavanceerde natuurlijke convectiekoelingstechnologie, zodat u zelfs bij hoge omgevingstemperaturen op hoog vermogen kunt opladen. 

Icon_app.png DOOR APP BESTUURD 
Met de gratis te downloaden CTEK-app heeft u vanaf uw Android- of iOS-telefoon via Bluetooth® of wifi volledige controle over het opladen en de laadplanning. 

Ontgrendel extra functies van de NJORD® GO met de CTEK-app

U kunt de NJORD® GO direct uit de doos gebruiken, maar als u uw NJORD® GO wilt controleren en bedienen zodat deze bij uw levensstijl past, biedt de gratis te downloaden CTEK-app** u volledige controle via uw mobiele telefoon.

•    Gratis software- en firmware-updates.
•    Stel de laadplanning en de stroom in.
•    De LED-lichtintensiteit aanpassen
•    De instelling voor automatisch starten AAN/UIT
•    Plan het opladen voor elk moment van de dag en elke duur in.
•    Verhoog of verlaag het vermogen eenvoudig om de belasting bij een hoog huishoudelijk stroomverbruik uit te balanceren.
•    Start, pauzeer of stop het opladen op afstand. 
•    Bekijk uw laadgeschiedenis.
•    Houd er rekening mee dat sommige app-functies alleen beschikbaar zijn via Bluetooth of wifi. Raadpleeg voor meer informatie onze app-tabel.

 

Google_Play_Download_vector_orange.png    App_Store_Download_vector_orange.png

NJORD® GO-wandhouder

•    Biedt een veilige, afsluitbare opslag voor uw NJORD® GO, voor gemakkelijke toegang tot de EVSE en een nette kabelopslag.
•    Robuuste metalen hanger.
•    Eenvoudig te verwijderen en te dragen met ingebouwde handgreep.
•    Afsluitbaar met hangslot (hangslot niet inbegrepen).

Voldoet aan de veranderende behoeften van het EV-landschap

De NJORD® GO is compact en licht, maar toch ongelooflijk sterk en robuust. Hij zit boordevol veiligheidsvoorzieningen, zoals een ingebouwde zekering, een aardlekschakelaar en een DC-lekdetector, waardoor hij ook veilig en betrouwbaar is. De CTEK-app ontgrendelt extra productfunctionaliteit; gebruik de NJORD® GO-wandhouder voor een meer permanente installatie.

De NJORD® GO is voorzien van een veilige, betrouwbare en duurzame CEE-aansluiting op de voeding voor 3-fasen – hierdoor verloopt het opladen van het EV 3 keer sneller dan met een standaard Schuko-aansluiting.

Het stijgende aantal EV's op de weg heeft niet alleen geleid tot een grotere vraag naar EV-oplaadoplossingen, het heeft ook de behoefte aan meer flexibiliteit in de producten en oplossingen die we aanbieden benadrukt.

We passen ons aanbod voortdurend aan en evolueren om op de veranderende behoeften van onze klanten in te spelen; onze NJORD® GO is daarop geen uitzondering. Hij is klein genoeg om mee te nemen in uw EV, maar u kunt ook de muurhouder gebruiken voor een meer permanente installatie. Boordevol functies en ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, met het extra voordeel van app-bediening, is dit een echt kosteneffectieve en flexibele oplossing voor het opladen van EV's.


Bent u eventueel geïnteresseerd in de aanschaf van onze product of wilt u meer informatie?

Dank voor uw bericht. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Je e-mail of telefoonnummer is ongeldig, een van de twee is vereist