Finn den rette batteriladeren for din bobil eller campingvogn

Når du er på ferie i campingvognen eller bobilen, er batteriproblemer det siste du ønsker. For å unngå kostbare turer til verkstedet anbefaler vi at du alltid har med deg en batterilader for campingvognen eller bobilen.

Det finnes mange ulike alternativer, inkludert ladere som får energi fra likestrømkilder og leder den til ulike batteribanker, avhengig av behov.

  • CTEK D250SA er en slik modell som automatisk velger den beste tilkoblede likestrømskilden fra to tilgjengelige tilkoblinger, for eksempel omformeren eller solcellepanelet, og bytter mellom dem for maksimal effektivitet.

    Denne batteriladeren for campingvogner og bobiler leverer optimal lading i både solskinn og snøvær – uansett omgivelsestemperatur. I tillegg er den sprut- og støvsikker slik at den kan brukes under alle forhold.

    CTEK D250SA er ideell for kjøretøy som ikke har tilgang til strømnettet, og ladingen starter i det øyeblikket energi forsynes gjennom en likestrømskilde.
     
  • Hvis du foretrekker en universallader på 12 V som også kan diagnostisere og løse en rekke problemer med batterilading, passer MXS 7.0 bra til større batterier, som dem du finner i campingvogner og bobiler. Det er en åttetrinns lader som krever tilkobling til nettstrøm, men den har også en strømforsyningsmodus som gjør at batteriet kan kobles fra kjøretøyet uten at viktige konfigureringsdata går tapt.

    Den har en lettlest skjerm som forteller om batteriet kan godta og holde på lading. Den kan også gjenopprette helt utladede og syrelagdelte batterier samt kjøre en avsulfateringsfunksjon. Den kan dessuten trygt være tilkoblet i flere måneder om gangen, og fyller på ladingen til optimalt nivå ved behov. Dette gjør bobil- og campingvogneiere trygge på at de vil ha strøm tilgjengelig når de skal bruke dem etter en lang periode med stillstand.

Hvis du ønsker nærmere informasjon om det komplette utvalget av 12-volts batteriladere for bobil eller campingvogn, inkludert SMARTPASS 120-energistyring, kan du klikke her for å få mer informasjon.