PRO25SE EU

PRO25SE är en innovativ, mångsidig och högeffektiv 25A batteriladdare och kraftkälla. Den levereras med 6 meter laddkablar, så att du kan montera batteriladdaren på pelarlyften eller på arbetsplatsen. Genom att kombinera effekt och avancerad teknik med säkerhet och mångsidighet till alla 12V-fordonsbatterier, inklusive litium*, är det den perfekta lösningen för batteriladdning i den professionella verkstaden. *) 12V litiumbatterier (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP)

Art. nr: 40-197

Beskrivning


25A laddare och strömkälla för verkstaden


Avancerad teknik säkerställer en säker, snabb laddning som exakt motsvarar behoven hos det individuella batteriet. PRO25SE har ett dedikerat RECOND-program för blybatterier som återställer batteriets kapacitet. SUPPLY-läget förser batteriet med konstant spänning under diagnostik och felsökning. Laddaren är helt elektroniksäker och är säker för batteriet och fordonselektroniken. Helautomatisk och enkel att använda, gnistfri och felkopplingssäker för att skydda användaren och batteriet. PRO25SE har utformats för att säkerställa enkel användning i både bilverkstaden och utställningslokalen. Den är lätt och bärbar samtidigt som höljet är robust, slagtåligt och kan därmed användas i den tuffaste verkstadsmiljön.

Funktioner

  • Integrerade säkerhetsfunktioner, säkert för både batteriet och bilens elektronik.
  • Inbyggd temperaturgivare för att uppnå maximal laddnivå.
  • Helautomatisk och enkel att använda. Enkel att ansluta, gnistfri och felkopplinggssäker.
  • RECOND-program för blybatterier som återställer batteriets kapacitet.
  • IP44-klassad för utomhusbruk
  • Lättviktig och portabel
  • Tålig och robust
  • 2 års garanti

Teknisk information


Batterikapacitet
40–500 Ah, batterier av typen bly syra. 30–450 Ah, LiFePO₄.
Laddningskategori
AC laddning
Backström*
Motsvarande mindre än 1 Ah/månad
Batterispänning
12 V
Batterikemi
Bly-syra; Litiumjon
Driftstemperatur
-20 °C till +50 °C
Kylning
Fläkt
Ineffekt
220–240 VAC, 50–60 Hz, 2.9 A
Uteffekt
14.4/15.8/13.6 V, 25 A, batterier av typen bly syra. 13.8/14.4/13.3 V, 25 A, LiFePO₄.
Startspänning
2.0 V
Rippel**
mindre än 4 %
Batterityper
12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL; LiFePO₄
Temperaturkompensering
Extern sensor för temperaturkompensation av laddspänning medföljer
Kapslingsklass
IP44
Bruttovikt (enhet i förpackning)
3.9 kg
Mått (L x B x H)
235 x 130 x 65 mm
Längd på laddningskablar (ut)
6 m
Nettovikt (enhet med kablar)
3.2 kg
Kabelarea
5.3 mm2
Garanti
2 år
Garantiinfo
Begränsad garanti
*) Backström är den ström som tömmer batteriet om laddaren inte är ansluten till elnätet. Laddare från CTEK har mycket låg backström.
**) Laddspänningens och laddströmmens kvalitet är mycket viktig. Högt ström-rippel värmer upp batteriet och gör att den positiva elektroden åldras. Högt spänningsrippel kan skada annan utrustning som är ansluten till batteriet. Batteriladdare från CTEK producerar mycket ren spänning och ström med lågt rippel.
CTEK tillhandahåller en begränsad garanti till produktens ursprungliga köpare. Garantitiden är kopplad till produkten. Garantin kan ej överlåtas. Garantin gäller tillverknings‑ och materialfel. Garantin är förverkad om produkten har hanterats vårdslöst eller reparerats av någon annan än CTEK eller dess auktoriserade representanter. CTEK tillhandahåller inte någon annan garanti än denna begränsade garanti och ansvarar inte för andra kostnader än de ovannämnda, det vill säga inga kostnader för följdskador. CTEK lämnar inga andra garantier än denna.

Relaterade produkter

Ingår i förpackningen

Passande tillbehör