Högteknologisk laddning för bilproffs

Vi förstår de dagliga kraven för moderna återförsäljare och professionella verkstäder. Därför är våra PRO serie-produkter kraftfulla, lättanvända och säkra så att du och kundens fordon alltid skyddas.

Produkterna kombinerar den senaste designen med modern teknologi så att du får högsta prestanda och total support under testning, laddning, konditionering, underhåll och återhämtning av alla typer av 12V- eller 24V-batterier.

Batterisupport vid service, felsökning och flash-programmering kräver säker och stabil strömförsörjning. De olika batterityperna som finns i dagens fordon kräver alla säker och effektiv laddning – och ibland återhämtning och rekonditionering. Laddarna i CTEK:s PRO serie är säkra och enkla att använda och de utgör effektiva lösningar för alla behov av batterisupport i verkstäder och för laddning.

Professional_PRO60.jpg

Våra PRO serie-laddare har en säker, stabil och tillförlitlig strömförsörjning så att era service-, diagnos- och programuppdateringsrutiner är korrekta och effektiva.

CTEK:s PRO serie-sortiment är en totallösning för bilproffset och ett komplett batterihanteringspaket för dagens bilar, oavsett storlek.

Du kan läsa mer om detta prisbelönta sortiment genom att klicka här.