Feilsøking

Vi beklager at du har støtt på problemer, og at de andre støttesidene våre ikke har vært til hjelp.

I de fleste tilfeller der CTEK-laderen ikke fungerer, ligger feilen et annet sted enn i laderen. Du kan enkelt se om det er laderen som er problemet, ved å prøve et annet batteri som du vet fungerer. Hvis dette ikke løser problemet, har du to alternativer:

ALTERNATIV 1
Du bør helst kontakte forhandleren der du kjøpte produktet. Se hvilke forbrukerrettigheter som gjelder der du kjøpte den. Du må sannsynligvis fremvise kvittering.

ALTERNATIV 2
Hvis garantiperioden fortsatt gjelder, kan det hende at du kan levere produktet inn og få det reparert eller få et nytt produkt (avhengig av modell). Alle CTEK-ladere med en effekt på under 10 ampere har 5 års produsentgaranti. Ladere med 10 ampere eller mer, omfattes av 2 års produsentgaranti. For å kunne reklamere på garantien må du kunne fremvise kvittering hvis vi ber om det.

Du kan se om du kvalifiserer for garantien ved å fylle ut RMA-skjemaet, som du kan laste ned herfra (husk å lagre det på din egen datamaskin før du fyller det ut). Følg instruksjonene for hvordan du fyller ut skjemaet, og send det til oss på epostadressen support@ctek.com. For raskest mulig svar, vennligst skriv til oss på svensk eller engelsk.

Før du kontakter oss, ber vi deg lese garantivilkårene våre